Mijn missie is om mijn klanten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssuplimenten van de beste natuurlijke kwaliteit om gezondheid, hun huid en leven te verbeteren.

Nutricosmetics waar wij mee werken (voedingssupplementen) vullen aan wat er in onze hedendaagse, gezonde voeding ontbreekt.

Bieden een goede bescherming voor je huid, haren en nagels
Voorzien het lichaam van bouwstoffen
Bieden gezonde vetten voor een stralende huid
Bieden ondersteuning voor een strak en gezond bindweefsel
Kunnen ondersteunen bij huidproblemen zoals Acne, Rosacea, Eczeem en Psoriasis

 


 

 

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging,
huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

ANTI-AGING

Laviesage Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huidverzorging en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

SKIN HEALTH

Laviesage Skin Health lijn bestaat uit huid-verzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan het herstellen en gezond houden van de huid bij verschillende huidproblemen en -aandoeningen zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge-, rode of onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.

VITALITY 

Laviesage Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven, gewrichten soepel houden, etc.

 

 

 

Wij zijn speciaal opgeleid om deskundig en persoonlijk advies over het optimale gebruik van onze nutricosmetics te geven.