Gespecialiseerd in het geven van massages op maat. Ik Petra Hottinga verzorg massages op maat, die gebaseerd zijn op kennis van de anatomie en werking van het zenuwstelsel. Plaatsen die behandeld of anderszins bevorderd worden, zijn specifiek pijnlijke plekken in de spieren, zogeheten ‘spierknopen’. Bij veel mensen met pijnklachten zijn spierknopen aanwezig. Door de gespecialiseerde massage op maat, worden pijnklachten vermindert en zal de spierspanning afnemen.

 

Gespecialiseerde massage 25min.   |     €35

Tijdens deze massage kan er een gedeelte van je lichaam worden behandeld. Bijvoorbeeld rug, nek en schouders of de onderrug en achterzijde benen en voeten of gehele rug.

Gespecialiseerde massage 45min.   |    €55

Tijdens deze massage kan er wat dieper worden ingegaan op een groter gebied. Bijvoorbeeld rug, nek en schouder, maar ook de rug en achterzijde van de benen

 

 

Aanbod massage

Tijdens de massages worden de volgende massage technieken gebruikt of toegepast. Naast de massage technieken wordt de kennis van het zenuwstelsel ingezet om de zenuwen van het autonome zenuwstelsel te behandelen.

 

Dieptemassage

Het is een methode waarin gebruik gemaakt wordt van een specifieke massagetechniek (dieptemassage) die tot de diepste spierlagen, botten en het bindweefsel doordringt.

Meer informatie


 

Anatomie van het zenuwstelsel

Deze therapie wordt ingezet om de zenuwen van het autonome zenuwstelsel te behandelen.

Meer informatie


Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Meer informatie

 


Triggerpointmassage

Triggerpoint, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

Meer informatie