Wij zijn gespecialiseerd in het geven van massages op maat.
Of je nou op zoek bent naar een behandeling bij spierklachten, innerlijke rust of een combinatie van beide, er is altijd een behandeling die bij jou persoonlijke wens aansluit. Voorafgaand aan de behandeling nemen we altijd even de tijd om persoonlijk kennis te maken en inzicht te krijgen van eventuele persoonlijke voorkeuren. Tijdens de massage maken we gebruik van verschillende massagetechnieken. Tevens bieden wij een combinatie van massage en coaching aan.

 

Massage 25min.   |    €29,50

Tijdens deze massage kan er een gedeelte van je lichaam worden behandeld. Bijvoorbeeld rug, nek en schouders of de onderrug en achterzijde benen en voeten of gehele rug.

Massage 45min.   |    €49,50

Tijdens deze massage kan er wat dieper worden ingegaan op een groter gebied. Bijvoorbeeld rug, nek en schouder, maar ook de rug en achterzijde van de benen

 

Aanbod massage
Tijdens onze massages worden de volgende massage technieken gebruikt of toegepast

 

Dieptemassage

Het is een methode waarin gebruik gemaakt wordt van een specifieke massagetechniek (dieptemassage) die tot de diepste spierlagen, botten en het bindweefsel doordringt.

Meer informatie

 


Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam

Meer informatie

 


Triggerpointmassage

Triggerpoint, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

Meer informatie

 


Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties.

Meer informatie