De huidverbeterende behandelingen die Massage & Beauty Gorredijk biedt zijn gericht op herstellen, verbeteren en in stand houden van de vitaliteit van de huid.

Een vitale huid is erg belangrijk: de huid vervult namelijk verschillende onmisbare functies. Onze behandelingen en producten zijn daarom ook uitermate geschikt voor huidproblemen zoals o.a. acne, eczeem, couperose, een overgevoelige huid en psoriasis.

De huid heeft een zelfherstellend vermogen en met ondersteuning van de juiste producten en behandelingen kan de huid gecoacht worden naar een gezonde huid. Het beste resultaat wordt bereikt door, naast de behandelingen, thuis te verzorgen met de geadviseerde producten die afgestemd zijn op de huidconditie.

Huidverbetering

Duurzame huidverbetering en antidaging op een natuurlijke manier. De behandelingen zijn gericht op het herstellen, verbeteren en ondersteunen van de vitaliteit van de huid en daardoor ook uitermate geschikt bij huidproblemen zoals acne, eczeem, couperose, een overgevoelige huid en psoriasis.

Meer informatie

 


Specialiteiten

Het toepassen van de bindweefselmassage is zeer waardevol bij de huidverbetering en anti aging. Het werkt doeltreffend en preventief. Ook bij littekens, een detox kuur, ter ondersteuning van een afslankmethode en voor en na cosmetische ingreep.

Meer informatie

 


Aanvullende modules

Diverse behandelingen zoals harsen, verven en epileren biedt Massage & Beauty Gorredijk zowel los als in combinatie met een behandeling aan.

Meer informatie