Missie van Massage & Beauty Gorredijk

De missie van Massage & Beauty Gorredijk blijft in 2018 onveranderd. Met vakkennis, goede producten en afgewogen behandelingen ondersteunen we de natuurlijke werking van het lichaam en de huid.

Gespecialiseerd in het geven van massages op maat. Massages die tot de diepste spierlagen, botten en bindweefsel doordringt. Massages gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Massages waarbij druk wordt uitgeoefend om pijn te verlichten. Massages waarbij ontspanning van het lichaam voorop staan. Massages op maat!

We brengen nuchtere, eerlijke informatie over cosmetica en een gezonde dosis nuchterheid, zo vinden wij, is hard nodig om een beetje tegenwicht te bieden tegen de vaak te mooie sprookjes die de cosmeticawereld verkondigt. Een slimme huid is op schadelijke invloeden voorbereid. Niets gebeurt zonder reden in de huid. Huidproblemen hebben vaak een diepere oorzaak!


FIT door Massage – Massage op maat

Energiek, fit en gezond het voorjaar tegemoet!

Massage op maat betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden. Op het moment van massage wordt bepaald welke technieken gebruikt gaan worden. Dit is afhankelijk van je klachten, lichamelijke conditie, ziekte of omdat je gewoon voor ontspanning komt. Omdat de massage voor jou bestemd is mag en kan jij ook aangeven welke technieken wel of liever niet gebruikt mogen worden.

Lichamelijke of geestelijke vermoeidheid, spanningshoofdpijn, veel stress, veel drukte met werk en gezin, geen tijd voor jezelf nemen, chronische vermoeidheid en/of slaapproblemen, stijven nek en rug, vage lichaamsklachten of gewoon even toe aan ontspanning? Dan is een massage wat voor jou!

 


Liever scrub dan chemische peeling

Na de botox-injecties zijn chemische peelings en microdermabrasie geliefde cosmetische behandelingen onder vrouwen die er graag jong en fris uitzien. Vooral de chemische peeling staat regelmatig tussen de behandelingen in salons die focussen op huidverjonging. Wij zijn er geen fan van. Wil je de chemische peeling toch graag ondergaan? Weet dan in elk geval wat deze met de huid doet. En dat er ook alternatieve, mildere peelings zijn, zoals de aloude scrub.

De chemische peeling is serious business. Door gebruik van verschillende zuren worden de bovenste huidcellen verwijderd. De bovenste huidlaag met een compact mengsel van dode huidcellen, zachte vetten en beschermende bacteriën gaat er helemaal aan. En dat terwijl deze laag ons velletje juist zo goed beschermt tegen schadelijke omgeving.

De huid schrikt zich een hoedje van zo’n peeling en reageert door als een gek nieuwe huidcellen en vetten aan te maken. Het resultaat: een glanzend, zacht en stralend huidje. Logisch dat heel veel vrouwen daar blij van worden. Althans, op korte termijn.

Want denk eens na: onze huid fungeert als levend schild tegen de buitenwereld. Daarachter schuilt een ingenieus systeem van bacteriën, cellen, enzymen, water, eiwitten en vetten. Zet je de huid regelmatig aan tot vernieuwing, dan zijn daar telkens volop bouwstenen voor nodig. Op lange termijn is de aanvoer en kwaliteit van al die nieuwe huidcellen en vetten ontoereikend. De natuurlijke huidbarrière gaat slecht functioneren met vlekken, schilfers en jeuk als gevolg.

Blijf je net als ik toch liever van de chemische peelings af? Geen nood: de scrub is echt een goed alternatief. Door wrijving met korrels verdwijnen alleen oppervlakkige dode huidcellen die toch niet meer bijdragen aan de huidbarrière. Een scrub dringt dus minder diep door in de huid.

Toch zitten scrubs tegenwoordig in het verdomhoekje. Ze zouden de huid beschadigen. Het tegendeel is waar. Op voorwaarde dat de korrels niet abrasief (slijtend) zijn, egaliseert een goede scrub de huid zonder beschadigingen

Voor de vette of verouderde huid werken wij in onze salon met een milde peeling/scrub. Advies  om de zes tot acht weken en werkt heel goed!
Voor thuisgebruik adviseren wij Vavin Vernieuw07 aan cliënten met een vette of verouderde huid. Het ingrediënt protease stimuleert het afschilferen van dode huidcellen. Met als resultaat: een mooi glanzend én gezond huidje.

 

Afspraak maken
PRAKTIJK VOOR MASSAGE EN HUIDVERBETERING