FIT door Massage – Massage op maat

Energiek, fit en gezond de winter tegemoet!

Massage op maat betekent dat iedere massage anders ervaren mag en kan worden. Op het moment van massage wordt bepaald welke technieken gebruikt gaan worden. Dit is afhankelijk van je klachten, lichamelijke conditie, ziekte of omdat je gewoon voor ontspanning komt. Omdat de massage voor jou bestemd is mag en kan jij ook aangeven welke technieken wel of liever niet gebruikt mogen worden.

Lichamelijke of geestelijke vermoeidheid, spanningshoofdpijn, veel stress, veel drukte met werk en gezin, geen tijd voor jezelf nemen, chronische vermoeidheid en/of slaapproblemen, stijven nek en rug, vage lichaamsklachten of gewoon even toe aan ontspanning? Dan is een massage wat voor jou!

 


In de overgang? Gun je gezicht wat extra vet!

Vroeg beginnen om huidveroudering af te remmen!
Vrouwen die halverwege de dertig starten met de juiste bouwstenen, zoals vitamine C, houden de collageenvorming op peil. Is de afbraak van collageenvezels tijdens de overgang in volle gang, dan kunnen we alleen nog ons best doen om dit proces met goede ingrediënten te vertragen. Na de pensioengerechtigde leeftijd heeft dit helaas niet meer zoveel zin.

Blijf onze opperhuid beschermen!
Vanaf een bepaalde leeftijd is huidveroudering simpelweg niet meer tegen te houden. En hebben cosmetica geen invloed op wat in de dieper gelegen dermis gebeurt. Dat neemt niet weg dat die bovenste huidlaag wel degelijk blijft vragen om extra bescherming. Hoe oud we ook zijn: vetten, hydratanten en antioxidanten smeren is altijd zinvol!
Goede vetten en hydratanten ondersteunen de huidbarrière en vochtvasthoudende capaciteit van de opperhuid. Een sterke huidbarrière met voldoende vocht beschermt tegen schadelijke indringers. Ook antioxidanten blijven trouwe dienaars van de huid op leeftijd, want vrije radicalen zijn er altijd en overal.

Geef de huid wat extra vet!
Met wat extra vet en vocht zien we er een stuk beter uit. Door het smeren van hydratanten zwelt de huid een klein beetje op, hij wordt gladder en rimpels lijken minder diep. Het effect van hydratanten is helaas wel tijdelijk. Het vocht in de opperhuid verdampt gedurende de dag. Met vetten houd je dit verdampingsproces iets tegen. Gun de kwetsbare huid in de overgang dus gerust wat extra vet. Als bescherming van de huidbarrière én voor een verbeterd huidbeeld.

Vavin Bescherm+14
Gun de kwetsbare huid wat extra vet!

Speciaal voor vrouwen in de overgang is het belangrijk om de huidbarrière te versterken. Door hormoonveranderingen maakt de huid van nature minder huideigen vetten aan waardoor de huidbarrière verzwakt. Advies voor deze vrouwen is het product Bescherm+14 te gebruiken uit de +Serie van Vavin. De kwetsbare huid in de overgang heeft namelijk net wat meer vet nodig om de huidbarrière te versterken. De +Serie wordt door Vavin aangeboden om de dag-of nachtverzorging te versterken. Bescherm+14 bestaat uit het vet ceramidone dat qua structuur en werking gelijk is aan de huideigen ceramiden. Deze ceramiden vormen een belangrijk onderdeel van de huidbarrièreen dragen dus bij aan de bescherming van de huid tegen de omgeving.

Afspraak maken

 

PRAKTIJK VOOR MASSAGE EN HUIDVERBETERING