Schoonheid van buiten

Bij Massage & Beauty Gorredijk ligt het accent op duurzame huidverbetering en vitaliteit op een natuurlijke manier zowel van binnen als van buiten.

Omdat de behandelingen gericht zijn op het herstellen, verbeteren en ondersteunen van de vitaliteit van de huid zijn ze ook uitermate geschikt bij huidproblemen zoals acne, eczeem, couperose, een overgevoelige huid en psoriasis.

Het toepassen van de Bindweefselmassage Gezicht, waarin wij zijn gespecialiseerd, is zeer waardevol bij de huiverbetering en anti-aging.
Het werkt doeltreffend en preventief. Ook bij littekens, een detox kuur, ter ondersteuning voor-en na een cosmetische ingreep.

Ook een lichaamsmassage geven een bijdrage op een mooiere huid. Door een massage blijven huid en organen goed doorbloed.

 

Vavin Anti Aging

De serie Vavin huidverbeteringsproducten is het resultaat van de zorgvuldige samenstelling van die ingredi├źnten die de huid nodig heeft. Vavin ondersteunt de huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en gezond te houden.

Meer informatie

 


Bindweefselmassage Gezicht

Bindweefselmassage is een reflectoire massage met als doel het herstellende vermogen van de huid te stimuleren waardoor de huidconditie verbetert. De huid wordt vitaler, steviger en egaler.

Meer informatie

 


Massages

Massage & Beauty Gorredijk biedt massagen aan die ook gericht zijn op herstellen, verbeteren en in stand houden van de vitaliteit van de huid en spieren.

Meer informatie