Cosmetisch en Esthetisch

Bij Praktijk Massage & Beauty Gorredijk werken wij  samen  met  dr. Peter Driessen, ervaren cosmetisch arts, lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde)

Je bent zo mooi als je je voelt. Maar is er iets aan je gezicht waaraan jij je stoort? Een behandeling met injectables biedt dan uitkomst. Onder de verzamelnaam “Injectables” vallen behandelingen met producten die middels een naald in de huid worden gebracht. Injectables worden voornamelijk gebruikt als behandeling om rimpels te verwijderen (fronsrimpels, rimpels bij de neus of bv. kraaienpootjes) of om lippen, afhangende mondhoekjes, onderoogleden, donkere kringen onder de ogen/wallen op te vullen. Tevens is het geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten, een gummysmile (zichtbaar tandvlees bij het lachen) of migraine.

Botox

Botuline Toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat spieraanspanning voorkomt. Hierdoor kunnen rimpels behandelt worden die ontstaan door aanspanning van bepaalde spieren. Het deel van het gezicht dat doorgaans met Botox behandelt wordt is het gebied vanaf de neus naar boven tot aan de haargrens.  Van een behandeling heeft u zo’n 3 tot 6 maanden plezier.

Fillers

We werken uitsluitend met tijdelijke filters die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevatten. Deze stof heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden, hierdoor wordt er volume in de huid gecreëerd. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Daarnaast stimuleren fillers de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid. Van een behandeling heeft u zeker 9 tot 12 maanden plezier. De behandeling is niet erg pijnlijk. Indien het wel gevoelig wordt er een verdovende crème toegepast.

 


 

Dr. Peter Driessen is gespecialiseerd in het geven van injectables en fillers en heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd in heel Nederland. Vooraf en tijdens de behandelingen wordt er steeds met je overlegd gepleegd, zodat er een esthetisch resultaat wordt bereikt.

 

Wil je meer weten over onze behandelingen met botox of fillers?

Neem gerust telefonisch contact met ons op 06 533 27 180 of mail naar info@massagebeautygorredijk.nl voor het maken van een afspraak of voor het plannen van een intakegeprek. Er wordt dan samen met je gekeken naar de beste behandeling. Tevens wordt uitgelegd hoe de behandeling precies verloopt en krijg je een prijsopgave.