VAVIN CARE

45MIN  I  € 62,50

Een behandeling die voor bijna iedereen wel geschikt is.
Deze mooie behandeling gaat uitdroging & vroegtijdige veroudering tegen. De huid is zichtbaar egaal, soepel en stralend. De producten van Vavin herstellen de natuurlijke vochtbalans in de huid.

Uitgebreide reiniging, peeling, masker en dag- en nachtverzorgingVAVIN SKINCARE

60MIN  I  € 69,50

Een behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de teint van het gelaat, de hals en het decolleté verheldert. Daarnaast zorgen de werkstoffen voor herstel van de huidbalans, versterken van de huidbarrière en het verbeteren van de huidstructuur. In het bijzonder aanbevolen voor de rijpere, verdikte huid. Tevens aanbevolen voor de gecombineerde en vette huid.

Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en dag- en nachtverzorgingVAVIN BOOST

70MIN  I  € 74,50

Een ware ervaring! Het is een behandeling die de huid voedt en herstelt. De gelaatsmassage vermindert spanning, stress en vermoeidheid. Tijdens de behandeling wordt de huid voorzien van een cocktail van pure ingrediënten. Een boost behandeling, die de huid functies optimaal ondersteunen, stimuleren en verbeteren.

Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, masker, massage gezicht-hals-decolleté en dag- en nachtverzorgingVAVIN ACNE

45MIN – € 45  I  60MIN – €60

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid, herstel van de huidbalans, versterken van de huid barrière en het verbeteren van de huidstructuur. Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze weer fris & stevig aanvoelt. Tevens zorgt deze behandeling voor verfijning van de poriën en een verbetering van huidstructuur.

Uitgebreide reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dag- en nachtverzorgingVAVIN BOOST & LIFT

90MIN  I  € 89,50

De liftende & verstevigende anti-aging behandeling voor gezicht, hals & decolleté.
Dankzij de huidverbeterende bindweefselmassage herstelt deze behandeling de volume van de huid.
Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepe lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de cel vernieuwing gestimuleerd.

Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, masker, bindweefsel massage gezicht-hals-decolleté en dag- en nachtverzorging