VAVIN CARE

45MIN  I  € 62,50

De Vavin Care behandeling is in het bijzonder gericht op het bereiken van een optimale vochtbalans van de huid en het herstel en ondersteunen van de huidbarrière. Onze huidbarrière is de natuurlijke beschermlaag van de huid, die beschermt tegen schadelijke invloeden en vochtverlies.

Uitgebreide reiniging, peeling, masker en dag- en nachtverzorgingVAVIN SKINCARE

60MIN  I  € 69,50

De Vavin SkinCare behandeling is gericht op het totale huidbeeld te verbeteren. Het natuurlijke huid functioneren wordt ondersteund en gestimuleerd. Hierdoor krijgt de huid o.a. meer weerstand en is de huid beter beschermt tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Daarnaast zorgen de werkstoffen voor herstel van de huidbalans, versterken van de huidbarrière en het verbeteren van de huidstructuur.

Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en dag- en nachtverzorgingVAVIN BOOST

70MIN  I  € 74,50

Tijdens de behandeling wordt de huid voorzien van een cocktail van pure ingrediënten. Een boost behandeling, die de huid functies optimaal ondersteunen, stimuleren en verbeteren.

Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, masker, massage gezicht-hals-decolleté en dag- en nachtverzorgingVAVIN ACNE

45MIN – € 45  I  60MIN – €60

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid, herstel van de huidbalans, versterken van de huid barrière en het verbeteren van de huidstructuur. De producten in de acne behandeling bevatten onder anderen werkstoffen die de groei van de bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydro-lipiden laag, die de huid beschermt tegen uitdrogen en schadelijke bacteriën, te herstellen. Tevens zorgt deze behandeling voor verfijning van de poriën en een verbetering van huidstructuur.

Uitgebreide reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dag- en nachtverzorgingVAVIN BOOST & LIFT

90MIN  I  € 89,50

Vavin Boost&Lift is een combinatie van hoog geconcentreerde producten met de huidverbeterende bindweefselmassage. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd. Bij regelmatig gebruik van deze behandeling en het gebruik van de geadviseerde producten voor thuis worden op een natuurlijke wijze rimpels gereduceerd,totale huidstructuur verbeterd en de huid wordt zichtbaar strakker.

Uitgebreide reiniging, peeling, epileren, masker, bindweefsel massage gezicht-hals-decolleté en dag- en nachtverzorging